yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip izin olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en mefret yararı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına kızılınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Asayiş: Ivedi çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an celi olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların yüzı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması istanbul Yanggın kapısı fiyatları da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Yangın kapısı nedir ve ne konue yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek için kullanılan bir kapıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir diğer özelliği kilit + kol seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu kapılar, yangın merdiveni bilgisizluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların güvenli bir şekilde dışarı çıkmasını sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık karınin yeğleme edilir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Report this wiki page